Новости семинарской жизни

10.11.2018. Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела

08.11.2018. Хресний хід з мощами преп. Іова Почаївського

07.11.2018. Ректор семінарії взяв участь у богослужіннях в Кременці в день пам'яті ікони Божої Матері «Всех скорбящих радость»

23.10.2018. В Почаївській духовній семінарії звершили пам'ять Собору Волинським святим

19.10.2018. Будні семінарського життя

15.10.2018. На свято Покрову Пресвятої Богородиці вихованці Почаївської семінарії взяли участь у богослужіннях в Почаївській Лаврі

11.10.2018. Почаївську семінарію відвідав професор Петрос Василіадіс

09.10.2018. День пам'яті святого апостола Іоанна Богослова

07.10.2018. Воскресне богослужіння: неділя 19-а по П'ятидесятниці

01.10.2018. В Почаївській духовній семінарії відбулась зустріч нового ректора

27.09.2018. На свято Воздвиження Чесного і Животворного Хреста Господнього, єпископ Серафим звершив святкову літургію

23.09.2018. Воскресне богослужіння: неділя 16-а по П'ятидесятниці

16.09.2018. Воскресне богослужіння: неділя 16-а по П'ятидесятниці

10.09.2018. День пам'ять Іова Почаївського

01.09.2018. Початок навчального року в Почаївській семінарії

29.08.2018. Служіння ректора: свято Успіння Пресвятої Богородиці

27.08.2018. У Почаївській семінарії відбулося засідання педради

22.08.2018. Закінчилися вступні іспити до Почаївської семінарії

20.08.2018. Свято Преображення в Почаївській духовній семінарії

Семинарский храм

10.11.2018 г.| Сторчoвий С.В.
Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела

Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела...

 10 листопада 2018 року в день пам'яті преп.. Іова Почаївська духовна семінарія в лиці викладачів та студентів привітала ректора семінарії єпископа Шумського Іова (Смакоуза) з днем небесного покровителя. Напередодні свята в семінарському храмі відслужили всенічне бдіння, а 10 листопада — Божественну Літургію.

 Привітати ректора прибули митрополит Тернопільський і Кременецький Сергій та єпископ Івано-Франківський і Коломийський Серафим. Божественну Літургію в семінарському храмі очолив митрополит Сергій, якому співслужили єпископ Серафим та єпископ Іов, а також викладачі і вихованці семінарії в священному сані. По традиції, в день пам'яті преп.. Іова, перед початком Літургії Преосвященними Архіпастирями був звершений чин постригу вихованців 4-го класу в першу ступінь священства — читця.

 По закінченню літургії митрополит Сергій привітав єпископа Іова з днем ангела. Від викладачів семінарії з найкращими побажаннями Владику ректора привітав проректор по навчальній роботі протоієрей Борис Лепський. Крім викладачів єпископа Іова привітали студенти Кременецького регентського училища та вихованці Почаївської семінарії.

Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела Почаївська семінарія привітала ректора з днем ангела